BUITENKEUKEN

Luxe, mooi en gemakkelijk!

De zomer is in volle gang en wellicht geniet je inmiddels al van een welverdiende zomervakantie.  Langere dagen en het zomerse weer om  buiten te koken.  Gezellig urenlang tafelen met je gezin, vrienden of familie hoort dan ook absoluut bij de lente en de zomer. Het echte buitenleven!

De meest voorkomende manier om buiten te koken is nog altijd de barbecue. Ook het Big Green Egg zie je terug in het buiten koken. Een keramische barbecue veelal geïntegreerd in een (eikenhouten) meubel zodat je ook wat werkruimte hebt.

Om helemaal het gevoel van buitenleven te ervaren is een buitenkeuken ook steeds meer in trek.  Een buitenkeuken bestaat uit een kookgedeelte, werkbladruimte, dichte kastjes en kan je aanvullen met o.a. een koelkast en spoelbak. Zo heb je alles bij elkaar en kan je de lekkerste maaltijden bereiden zonder ook maar één stap in de keuken te zetten.

Outdoor kitchens zijn er in diverse prijscategorieën en merken o.a. Steel Cucine en Wolf. En een buitenkeuken kan je volledig naar eigen wens samenstellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag.

Steel Cucine outdoor kitchen

 

Pin It on Pinterest