GENERATIE 7000

Woensdag 20 maart jl. lanceerde Miele een geheel nieuwe apparatuurlijn genaamd Generatie 7000. De nieuwe apparatuurlijn van Miele die medio mei/ juni op de markt komt.

Tijdens een gezellige avond onder het genot van een hapje en drankje werden wij door het team van Miele geïnformeerd over de 3 nieuwe designlijnen, de intuitieve bedieningspanelen en kleuren. Naast prachtig design werden wij ook geïnformeerd over alle nieuwe technische snufjes. Stuk voor stuk innoverend te noemen!

Een camera in de oven, een taste Control functie, full surface inductiekookplaten, Koffiemachine voor 3 verschillende boonsoorten, vaatwassers met een powerdisk voor 20 afwasbeurten en bediening via WiFi. Slimme apparaten die het ons nog makkelijker maken in de keuken! En ons meehelpen om mooie lekkere gerechten te bereiden. Hoe fijn is dat!

Ook benieuwd naar alle nieuwe mogelijkheden? Kom bij ons langs en wij informeren je graag.

Hartelijke groet,  Boudewijn en Ellen

Aftermovie lancering Generatie 7000

Pin It on Pinterest