HEALTHY INDOOR CLIMATE.

Een van de thema’s tijdens de Batibouw beurs in Brussel. Waarbij aandacht wordt besteed aan het belang van een gezond binnenklimaat.

Afgelopen week stond onze leverancier Wave Kitchen Products samen met partners PlasmaMade en Dekker Zevenhuizen op deze grootste beurs in België voor Bouw, Renovatie en inrichting.  Wave Kitchen Products ondersteunt het ‘schone lucht, gezond binnenklimaat thema, door voor de afzuigkappen gebruik te maken van plasmafilters. Het plasmafilter verwijderd allergenen, pollen, fijnstof en vieze geuren uit de aangezogen lucht. De lucht in de hele ruimte wordt gezuiverd. Daarnaast is er met het filter geen uitgang naar buiten nodig, wat tevens een flinke energiebesparing oplevert.

Nieuwsgierig naar de werking van een plasmafilter? In onze showroom hebben wij een toffe afzuigkap met plasmafilter hangen. En wij informeren u graag!

#beursnieuws #batibouw #gezondbinnenklimaat #plasmamade #plasmafilter #schonelucht #luchtzuivering #energiebesparing

Plasmamade, plasmafilter
Plasmafilter by Plasmamade

Pin It on Pinterest